Välkommen till Trolliz

Mångsidig gymnastik för barn mellan 3-7 år

När man är barn är det mycket som sker runt omkring och det är oftast ganska svårt att komma på vad man egentligen vill hålla på med. Många föräldrar känner nog igen sig i situationer där man anmäler och skjutsar runt sitt barn till massor av träningar av olika slag innan man hittar något som passar.

Vi provar på många idrotter

Trolliz Idrottsskola erbjuder barngymnastik i Stockholm för barn mellan 3 och 7 år. Här får man chansen att testa på flera olika idrotter på samma termin. Man blir nämligen introducerad för nya idrotter varje vecka för att man på ett smidigt sätt ska kunna se vad man gillar bäst om eller när det blir dags för att välja.

Man får testa på allt ifrån bollsporter och lagsporter till brottning till vanlig gymnastik eller friidrott. Exempel på idrotter som finns är handboll, hinderbana, gymnastik, friidrott, basket, orientering, fotboll och brottning – utbudet är stort!

Barnen som går på barngymnastik i Stockholm hos Trolliz får öva på att hantera bollar genom olika lagövningar och liknande och även få möjlighet att träna upp motoriken med hjälp av balansövningar och redskapsgymnastik.

Exakt vilka sporter vi kommer att testa under den termin ditt barn är aktivt hos oss kan vi inte meddela på förhand, eftersom det varierar mellan terminerna. Något vi däremot kan garantera är att det blir många roliga upplevelser!

Små grupper där ditt barn uppmärksammas

Varje grupp har max 15 barn åt gången, det är på grund av säkerhetsskäl så att vi alltid kan ha koll på varje individ. Trolliz Mini är till för barn mellan 3 och 4 år medan Trolliz Maxi lämpar sig för barn mellan 5 och 7 år.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss via både telefon, 070-286 60 33, och mail, [javascript protected email address].

Engagerade tränare

Vi på Trolliz Idrottsskola engagerar oss mycket i att ge en positiv energi till de som går på barngymnastik i Stockholm hos oss. Vårt främsta mål är såklart att barnen ska få utvecklas och kunna hitta en idrott de vill satsa på efter terminen hos oss, men det är självklart också viktigt att man har kul under tiden.

Tryggt och säkert

Trygghet och säkerhet är något vi precis som alla föräldrar sätter i allra första rummet, och därför väljer vi våra ledare med noggrannhet. Vi vill att alla som leder en termin med barngymnastik i Stockholm hos oss ska ha utbildning och/eller erfarenhet av jobb med barn i kombination med idrott och ledarskap. Dessutom genomgår alla ledare en teoretisk internutbildning och får gå en termin vid sidan av vår huvudtränare innan de får ansvar för en grupp på egen hand.

Alla deltagare hos oss är dessutom försäkrade under träningarna i samarbete med Folksam och vi tar aldrig några risker i någon bemärkelse.